UUTISET

03.08.2018

KORISLIIGAN OTTELUOHJELMA KAUDELLE 2018-2019 JULKAISTU

Korisliigakausi alkaa todellisella herkkupalalla, kun Karhubasket kohtaa Vilppaan su 7.10. karhuluolassa.

Korisliigan otteluohjelma kaudelle 2018 – 2019 on saatu kasaan. Kausi alkaa sunnuntaina 7. päivä lokakuuta, kun viime kauden finaaleissa kohdanneet Karhubasket ja Salon Vilpas kohtaavat Kauhajoella kello 17.15 alkavassa ottelussa. YLE 2 televisioi kauden avausottelun, joten kaikki korisfanit saavat ihastella, kun kauhajokiset kohottavat mestaruusviirin kotiluolan seinälle.

Karhubasket pelaa BCL karsitaotteluita, jotka alkavat Kauhajoella torstaina 20. syyskuuta ja jatkuvat lauantaina 22.9. Romaniassa. Otteluparin voittaja jatkaa toiselle karsintakierrokselle, jonka jälkeen on ohjelmassa vielä kolmas karsintakierros. Mikäli Karhubasket etenee BCL:n runkosarjaan, niin otteluohjelma saattaa elää sen mukana.

Joensuun Kataja on mukana FIBA Europe Cupin karsinnoissa. Jos joensuulaiset etenevät karsinnoissa jatkoon, niin Katajan otteluohjelmaan saattaa myös tulla muutoksia.

Karhubasket kohtaa joulukuun 19. päivä kotisalissa Lapuan Kobrat ja joulun välipäivinä on ohjelmassa kohtaamiset Tampereen Pyrinnön kanssa (la 29.12. Karhubasket-Pyrintö, su 30.12. Pyrintö-Karhubasket. Runkosarja päättyy tiistaina 16. huhtikuuta, jolloin Karhubasket vierailee Joensuussa.

Pudotuspelit alkavat 19.4. ja Korisliigan mestari on selvillä viimeistään seitsemännen finaalin jälkeen 30. päivä toukokuuta.

Ennen BCL:n karsintojen käynnistymistä Karhubasket matkustaa Ruotsiin, jossa se kohtaa perjantaina 7. syyskuuta Jämtlandin ja lauantaina 8. päivä Luleån.

Liput BCL karsintaotteluun ja runkosarjan avaukseen tulevat myyntiin ensi viikolla ja siitä tiedotetaan vielä erikseen.

Runkosarjan otteluohjelma pävitetään lähiaikoina pelit ja tulokset sivulle.