UUTISET

19.05.2018

LAUANTAINA JUHLITAAN MESTARUUTTA UIMAHALLIN MAASTOSSA KELLO 18

Klo 20 esiintyy Teflon Brothers

Karhubasket ja Kauhajoen kaupunki järjestävät lauantaina mestaruusjuhlat virkistysuimala-urheilutalo Virkun maastossa. Juhlat alkavat kello 18. Kyseessä on koko perheen tapahtuma, joten kaikki paikalle juhlimaan.

Paikalle kannattaa saapua uuden kävysillan kautta. Ohjelmassa on joukkueen esittely, kansaedustaja/kaupunginvaltuuston puheeljohtaja Lasse Hautalan puhe ja haastatteluja. Haastateltavina mm. korislegenda Simo Koski-Lammi, kaupunginjohtaja Linda Leinonen, pelaajia,…

Lotat tarjoavat juhlapaikalla omasta teltastaan pullakahvit. Lapsille jaetaan ilmapalloja ja leikkikentällä on mukavasti touhuttavaa.

Illan kruunaa kello 20 esiintyvä Teflon Brothers.

Oranssia päälle ja kaikki mukaan juhlimaan Karhubasketin mestaruutta!