UUTISET

28.04.2019

KARHUBASKETIN MINIPOJILLE ALUEMESTARUUS

Keskisen alueen minipoikien mitalit ratkottiin lauantaina Kauhajoen ammattikoulun liikuntasalilla. Paikalla olivat runkosarjan neljä parasta joukkuetta eli Karhubasket, Honsu red (Jyväskylä), Honsu white ja Säynätsalon Riento (SäyRi).

Karhubasket lähti lopputurnaukseen tappiottomana ja kohtasi ensimmäisessä välierässä SäyRin. Peli oli tiukka ja kauhajokiset nousivat lopussa neljän pisteen voittoon lukemin 71-67.

Toisessa välierässä iskivät yhteen kaksi Honsun joukkuetta. Voittajaksi selvisi Honsu Red pistein 80-49. Pronssimitalin kohtalon ratkaisivat välierien häviäjät SäyRi ja Honsu White. SäyRi pysyi mukana taistelussa pitkään, mutta viimeisellä kympillä jyväskyläläiset menivät menojaan ja saivat kaulaansa pronssimitalit 66-80 voitolla.

Loppuottelua oli kerääntynyt seuraamaan täysi sali. Karhubasket otti heti ohjat käsiinsä ja venytti puoliaikaan mennessä johtoaseman yli 10 pisteen. Toisella puoliajalla ero kasvoi, mutta Honsu kiri viimeisellä kympillä eron noin 10 pisteeseen. Karhubasket piti kuitenkin pelin hallussa ja pokkasi kultamitalit pistein 89-74.

Joukkueessa pelasivat:

Valmentajat: Timo Einola, Petteri Opas (takarivi).

Joukkueenjohtaja: Tiina Latva-Panula.

Pelaajat: Dana Alakortes, Elmeri Pihlaja, Mischa Umoru, Jesper Kujanpää, Valtteri Ojala, Juuso Annanmäki (keskirivi).

Remu Latva-Panula, Juho Koivuniemi, Hermanni Pihlaja, Jimi Einola, Ville Mattila (edessä).