TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot ovat voimassa 1.9.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MediaBotnia ry. (y-tunnus 2786648-8). Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.karhubasket.fi kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on pakollista tilauksen yhteydessä, jotta tilausvahvistus voidaan lähettää.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

–  tilausnumeron

–  tilauksen sisällön

–  laskun loppusumman

 

Tarkista tilausvahvistuksesta tilauksen sisältö ja hinnat.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR). Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut.

Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen. Toimitamme tuotteet, kun maksu näkyy myyjän pankkitilillä.

Asiakas saa tuotteen lähettämisestä ilmoituksen sähköpostilla.

Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan suomalaiseen toimitusosoitteeseen. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee kuljetus- tai muu vaurio, tulee asiasta tehdä välittömästi huomautus kauppiaalle sähköpostitse osoitteeseen info@karhubasket.fi.

Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen sisällön ja painon mukaan.

Tuotteet voi halutessa noutaa Kauhajoen Kesportista. Asiakas saa ilmoituksen, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautettavan tuotteen ja alkuperäisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä toimittajaan ennen tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen info@karhubasket.fi.

Palautusosoite:

MediaBotnia ry

PL 22

61801 Kauhajoki

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen jälkeen, tilausvahvistuksessa löytyvillä tiedoilla.  

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta tai muusta ylivoimaisesta verkkokaupasta riippumattomasta syystä

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.