UUTISET

28.03.2022

ГРОМАДЯНИН УКРАІНИ, ПОКАЗАВШИ СВІЙ ПАСПОРТ УКРАІНИ, БЕЗКОШТОВНО ПОПАДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ ПО БАСКЕТБОЛУ

Karhubasket toivottaa kaikki ukrainalaiset tervetulleeksi keskiviikon koripallo-otteluun. Vapaan sisäänpääsyn saa esittämällä Ukrainan passin lipunmyynnissä. Lisäksi Ukrainan passin omaaville tarjotaan pullakahvit.

Keskiviikkona Korisliigan ylemmän loppusarjan viimeisessä ottelussa Karhubasket kohtaa koulukeskuksen liikuntahallissa (osoite: Aninkuja 3-5, 61800 Kauhajoki) Kouvolan Kouvot. Ottelu alkaa kello 18.30. Salin ovet avautuvat kello 17 ja samalla aukeaa myös lipunmyynti.

Karhubasket on jo varmistanut ylemmän loppusarjan voiton. Samoin Kouvot on varmistanut kakkospaikan, joten varsinaista panosta ottelussa ei ole. Pudotuspelit alkavat jo tulevana sunnuntaina, joten nyt on viimeinen hetki saada pelituntumaan ennen kevään huipennusta.

The basketball club Karhubasket welcomes all Ukrainians to Wednesday’s basketball game. Free admission is obtained by presenting a Ukrainian passport at the ticket office. In addition all Ukrainians get a free coffee at the game.

In the last match of the upper final series of the Korisliiga Karhubasket will meet Kouvot from Kouvola. The game takes place in the Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahalli (address: Aninkuja 3-5, 61800 Kauhajoki) on Wednesday the 30th of March. The match starts at 18.30. The doors will open at 5 pm and ticket sales will also open at the same time.

Karhubasket has already secured a win in the upper group of Korisliiga. Kouvot has also secured a second place, so there is no actual stake on the match. The playoffs will start as early as next Sunday, so now is the last moment to get to the game in the place before the culmination of spring.

We welcome everybody to enjoy the game on these dark times to find some joy.