UUTISET

31.03.2021

KARHUBASKETIN HUUTOKAUPPA KÄYNNISSÄ – TOIMI NOPEASTI

Karhubasketin tuotehuutokauppa lähtee käyntiin 1.4. osoitteessa huutokauppa.karhubasket.fi. Huudettavana on huippulaadukkaita tuotteita aina trukeista paljuun asti. Huutokauppa kestää reilut kaksi viikkoa ja päättyy huhtikuun 18. päivä kello 14.

Huutokauppa on toteutettu myös edellisinä vuosina ja kokemukset ovat hyviä. – Se onnistui hienosti heti ensi yrittämällä, kertoo huutokaupan puuhamiehenä toimiva Antti Myllyniemi. – Palaute oli tosi hyvää, eli niin mukana olleet huutajat, joukkue, kuin sen taustavoimat olivat tyytyväisiä, hän jatkaa. – Kuten viime vuonna, fyysisesti tavaratuotteet ovat tälläkin kertaa uusia ja tasokkaita tuotteita, eli puhutaan tuotekohtaisissa ohjehinnoissa aina yli kolmeenkymmeneen tuhanteen euroon saakka, Myllyniemi sanoo, jatkaen että huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneet saavat kyseiset tavarat haltuunsa suoraan vastaavilta yrityksiltä. Nettisivuilla on näkyvissä tuotteesta tarjottu hinta.

Huutokaupasta löytyy todella laadukkaita ja tasokkaita tuotteita, mm. palju, robottileikkuri, peräkärry, laadukkaita huonekaluja, akkuporakonesarja sekä kruununa uusi käyttämätön trukki sekä Tempur luxusluokan sänkysetti.

Nyt, kun ei saliin pääse huutamaan, niin voit kotona huutamalla säästää, ja tukea samalla seuramme toimintaa.

Nyt nopeasti katsomaan tuotteet osoitteesta huutokauppa.karhubasket.fi ja huutoja kehiin, että ehdit mukaan.

http://huutokauppa.karhubasket.fi/